Merken

Neoderma

Neoderma is een samenvoeging van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid.’ De oorsprong van Neoderma ligt in Cyprus, waar de producten (die op basis van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt), vandaag de dag nog steeds worden ontwikkeld en geproduceerd. Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde Bio-Peeling behandeling die huidproblemen tegengaat en de huid verbeterd. Naast de bekende Bio-Peeling biedt Neoderma een compleet assortiment aan, bestaande uit productlijnen en gezichtsbehandelingen die de huid verzorgen, herstellen en verbeteren.

De kracht van Neoderma is door middel van natuurlijke ingrediënten de huid te verbeteren. Onze slogan is niet voor niets ‘The Essence of Natural Beauty’. Alle behandelingen van Neoderma verbeteren de huid op een specifieke manier. Denk aan het verminderen van acne, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels, maar ook het verbeteren van de vochtbalans.

Jan Marini

Jan mag met recht de pionier in de professionele huidverzorgingmarkt genoemd worden en het bedrijf heeft samenwerkingsverbanden met een aantal van ‘s werelds meest vooraanstaande artsen en onderzoekers om innovatieve klinisch gevalideerde producten op de markt te brengen. In de loop der jaren heeft het bedrijf een portefeuille opgebouwd van eigen en gepatenteerde formuleringen evenals een aantal primeurs:

 • Als eerste op de markt met een revolutionaire wimperversterker/conditioner
 • Leverde als eerste een stabiele, in vet oplosbare vorm van Vit. C., inclusief DMAE
 • De eerste die Transforming Growth Factor β-1 toepaste
 • De eerste met de combinatie van glycolzuur, salicylzuur en Azelaïnezuur
 • Leverde het eerste product met resveratrol (een polyfenol wat de levensduur van cellen verlengt)

Aanvullende exclusieve technologien:

 • Gepatenteerd Thymosin β-4
 • Gepatenteerd topical Interferon α-2b
 • Gepatenteerd pending topical Spirolac
 • Verschillende exclusieve peptide blends

Er is een voortdurende toewijding aan ontwikkelingen van huidverzorgingsproducten die meetbare resultaten leveren. JMSR producten en zijn, meerdere jaren achtereen, bekroonde Skin Care Management Systems worden wereldwijd gebruikt en vertrouwd door artsen en huidverzorging professionals om optimale resultaten voor hun patiënten en cliënten te waarborgen.
Jan’s achtergrond en gerespecteerde status in de professionele huidverzorgingmarkt maken haar een veelgevraagd spreker, zoals op de Royal Society of Medicine in Londen, De American Academy of Dermatology, de vereniging van plastisch chirurgische Skin Care Specialisten en tal van andere evenementen.
Skin Care Professionals en consumenten vertrouwen op de medisch goedgekeurde producten van Jan Marini Skin Research alsmede innovatieve producten voor geweldige huid. Haar producten hebben een antwoord op elk huidprobleem.

HET JM CONCEPT

De kracht van JM zit in de Skin Care Management Systemen (SCMS). Dit is het zgn. starting point. Het betekent een nieuwe norm voor superieure resultaten, simpel, effectief en goed voor een lange termijn klant tevredenheid. Niet voor niets al 3 jaar op rij (2011, 2012, 2013 ) bekroond door “New Beauty” als Beste Skin-Care System.

Het geheim van de SCMS is de kracht van toepassing van belangrijke ingrediënt technologieën die elkaar versterken voor een oplossingsgerichte aanpak om alle (grote) huidproblemen aan te pakken.

JM staat voor:

 • Resultaat op alle indicaties (er is enorm veel technologie in deze range)
 • Eenvoud in begrijpen en toepassing
 • Waar voor je geld
 • Klinisch bewezen vermindering van lijntjes en rimpels, rosacea, acne, acne littekens, hyperpigmentatie en algehele photo-aging.
 • Excellent om de huid voor te bereiden op behandelingen en het behouden van lange termijn resultaat.
 • Zichtbare resultaten in slechts enkele dagen zonder huid irritatie
 • Exceptionele cliënt tevredenheid en loyaliteit
 • Eén code, één keus, één simpele oplossing. Helder en gemakkelijk!

Belangrijk onderdeel voor de professionele markt zijn de peelsystemen:

 • Professional Peel – Glycolzuur 40%
 • Professional Peel – Glycolzuur 70%

Dermaroller

Microneedling is “HOT” en daar zijn vele redenen voor, maar op het moment dat iets populair is dan willen velen een graantje meepikken. Beauty by Gamilia werkt met de originele Duitse Dermaroller, medisch gecertificeerd, van zeer hoge kwaliteit en mag gezien worden als “The Golden Standard of Microneedling” . Het hele systeem beschikt over CE en ISO certificering.

Het materiaal is gemaakt van Zweeds, ijsgekoeld en gehard staal met een ultra dunne, versterkte punt waardoor je gemakkelijk de huid in kunt komen. Iets wat zeker bij een pokdalige huid wenselijk is. Daarnaast is er een Dermastamp ontwikkeld. Een zeer hoogwaardige machine met een makkelijk instelbare naald zodat je op verschillende huidgebieden de lengte kunt aanpassen.
Dermaroller is geweldig voor het behandelen van huidverslapping, fijne lijntjes en rimpels, grove poriën, (acne) littekens enz.

Aan de hand van een klanten informatiemap informeren wij u graag wat de mogelijkheden zijn voor uw huid. Een consult is gratis en vrijblijvend.

Rol je huid gezond met Dermaroller

De Medische Dermaroller™ is een trommelvormig apparaatje, dat 192 fijne micronaalden bevat van 0,5 tot 1,5 mm lang en 0,1 mm in diameter. Deze naaldjes penetreren de dermis herhaaldelijk, ongeveer 20 maal bij het rollen ervan over het huidoppervlak. De huidcellen reageren op deze kleine prikjes in de huid. Het stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid zeer krachtig, waardoor rimpels en oneffenheden verdwijnen en waardoor de huidtextuur opzienbarend wordt verbeterd qua stevigheid en teint. Deze zogeheten ‘resurfacing van de huid’ met behulp van de Medische Dermaroller™ is de meest eenvoudige procedure die ooit werd uitgevonden voor opzienbarende huidverjonging. Het principe is even eenvoudig als uiterst effectief, omdat deze niet-chirurgische methode wordt toegepast binnen een professionele huidverbeterende behandeling in combinatie met intensief huidverbeterende producten!
Een behandeling met de Medische Dermaroller™ kan op alle gewenste huidoppervlakken van het lichaam worden uitgevoerd die vragen om een verbetering. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een laserbehandeling, kan een behandeling met de Dermaroller™ herhaaldelijk en relatief snel achter elkaar uitgevoerd worden. Afhankelijk van de conditie van de huid en om het maximale resultaat te behalen, worden 2 tot 3 behandelingen aangeraden. Aangezien de nieuwe collageenvorming enige tijd nodig heeft om te rijpen, is de geadviseerde tussenpose bij de behandelingen ca. 6 weken en deze worden uitsluitend uitgevoerd bij een professionele schoonheidssalon.

De Medische Dermaroller™ – methode geeft sublieme resultaten bij huidproblemen zoals onder andere:

 • acné- littekens
 • hyperpigmentatie
 • een verslapte huid
 • een vale of doffe teint
 • een sterk verdikte huid
 • een verouderde huid met rimpels
 • striae en littekens op het lichaam

Voor thuisgebruik: De Home Care Dermaroller™ Anti-Aging Set

De behandelingen met de Medische Dermaroller™ – methode worden uitsluitend uitgevoerd bij professionele schoonheidsinstituten door daarvoor bevoegde specialistes. Speciaal voor de behandeling van de huid thuis door de consument, is er de complete Home Care Dermaroller™ Anti-Aging Set. De zeer fijne 192 micronaalden van deze Home Care Dermaroller™ (Model C8) zijn slechts 0,15 tot 0,18 mm lang. Deze lengte penetreert alleen de epidermis. Aangezien deze naalden te kort zijn om de ondiepe huidzenuwen in de dermis te bereiken, is de behandeling absoluut pijnloos. De Home Care Dermaroller™ Anti-Aging Set bevat tevens een Collageen Peptide Booster met antioxidanten en vitamine C voor een verhoogde aanmaak van nieuwe collageenvezels. De set bevat ook de Peptide Cleaner, die ervoor zorgt dat de Home Care Dermaroller™ na het gebruik ervan zorgvuldig kan worden gereinigd van bacteriën voor een optimale hygiëne.

De Home Care Dermaroller™ Anti-Aging Set zorgt bij consequent gebruik voor:

 • een verkleining van grove poriën
 • een vermindering van acné
 • een voelbaar zachtere huid
 • een algehele verfijnde huidtextuur
 • vermindering van rimpels en fijne lijntjes
 • een gezonde en stralende teint
 • een stevige en elastische huidDe Home Care Dermaroller™ Anti-Aging Set is verkrijgbaar voor € 145,00

Dermaroller

Dermaroller®️Therapie is een revolutionaire behandeling op basis van micro-chirurgische needling. Micro Needling Therapy is een medisch gegeven, ontstaan uit diverse medische en wetenschappelijke studies, en kan enkel veilig worden uitgevoerd met gecertificeerd medisch materiaal. De Medisch Dermaroller®️ bevat 192 microscopische kleine naaldjes.

Let op: wij werken uitsluitend met de originele DermaRoller behandelingen welke uitgevoerd worden met een microneedling instrument welke een ISO 13485 certificaat voor medische doeleinden heeft. Dermaroller garandeert hiermee de kwaliteit van de behandeling met spectaculaire resultaten.

De werking van de Dermaroller
De Dermaroller wordt over de huid gerold. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid. Een enorme activiteit aan celdeling en aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels is het gevolg. Bijkomend voordeel is dat de huid maar liefst 200x beter in staat is om actieve ingrediënten en werkstoffen op te nemen. De textuur van de huid verandert al na enige dagen en zal na 6-8 weken op zijn top zijn. Ook dan pas kan een eventuele vervolgbehandeling plaatsvinden. Het advies is 2-3 behandelingen voor het optimale resultaat. Bij diepere littekens kan dit mogelijk 5 behandelingen zijn.
Voor de huid welke na acne litteken(tje)s vertoond, is de DermaRoller dé methode om deze te behandelen.

Voor wie is de Dermaroller behandeling geschikt?
De dermaroller behandeling is geschikt als een natuurlijk alternatief voor botox en injectables of een operatieve facelift of als aanvulling op deze cosmetische ingrepen.

Cosmetische ingrepen verbeteren de huidtextuur zelf niet. Een dermaroller behandeling maakt het dan ook mogelijk om cosmetische ingrepen uit te stellen of de frequentie van cosmetische ingrepen te laten afnemen. Daarbij kan men met de Home Care Dermaroller behaalde resultaten na een Dermaroller behandeling thuis verder optimaliseren.

Dermastamp

eDermastamp® is de nieuwste innovatie op het gebied van microneedling en hebben een ISO- en CE certificering voor medisch goedgekeurd materiaal volgens ISO 13485.
De elektrische motor van het apparaat is sterk en garandeert een continuïteit van 50 tot 150 prikken per seconde. Het apparaat heeft zes fijne roestvrijstale micronaalden waarmee zeer precies gewerkt kan worden. De micronaalden zijn gerangschikt in een optimale volgorde voor een perfecte invasieve penetratie.

eDermastamp® is een medische toepassing waarbij het mogelijk is om transdermaal toe te dienen. Het apparaat is zeer handzaam en compact, wat zorgt voor een effectieve en efficiënte behandeling. Het apparaat is instelbaar van 0,5 tot 1,5 millimeter.

Het doel van de Dermastamp
Medische microneedling/transdermale toediening

De toepassingen van de Dermastamp
Rimpels, brandwonden, acnelittekens, striae, mesotherapie, neo-collagenesis, hydratatie van de huid en cel timulatie.

Bij de eDermastamp® behandelingen speelt het lichaamseigen regeneratieproces een grote rol. Het apparaat zorgt voor celproliferatie, wat resulteert in nieuwe collageenvorming. De epidermis wordt dikker en verbetert in structuur en transparantie. Herhaling van eDermastamp® sessies zorgen voor een betere  huidtextuur.

De gepatenteerde eDermastamp® naaldtipbeschermer werkt daarnaast als reservoir voor de infiltratie van de werkstoffen, zoals Dermaroller® CIT-oplossing.

Casmara

DE VOORDELEN VAN DE CASMARA ALGINAAT MASKERS VOOR UW HUID!

Een Casmara alginaat masker zorgt ervoor, dat uw huid gemineraliseerd, gevoed en gehydrateerd wordt. Zeer geschikt voor de veeleisende, verwaarloosde en ouder wordende huid, maar ook zeer geschikt voor de gevoelige, allergische, vette en jongere huid. De maskers zijn op basis van algen. Deze bevatten natuurlijke ingrediënten, zoals Vitamine A, B en C en hebben een verstevigende werking.De unieke Alginaatmaskers van Casmara voelen heel koud aan op de huid. Als gevolg van deze lage temperatuur ontstaan natuurlijke spiercontracties in het gezicht. Dit wordt gevolgd door een weldadig ontspanningseffect. Deze vorm van natuurlijke spiergymnastiek zorgt voor een zichtbare versteviging en een krachtige ontgifting (detox) van de huid. De maskers drogen van buiten naar binnen. Het effect hiervan is, dat de eronder aanwezige werkstoffen (die van tevoren werden aangebracht tijdens de behandeling) als het ware onder druk in de huid gestuurd worden. Een actieve en optimale opname van bestanddelen is hiervan het gevolg, evenals een krachtig antirimpel effect.Bij Casmara Alginaatmaskers hebben we maar liefst de keuze uit 10 verschillende maskers die uw huidverbeterende gezichtsbehandeling nog intensiever en krachtiger maakt.De maskers zijn een welkome afsluiting van elke gezichtsbehandeling! Casmara Gold Mask gebaseerd op zee algen extracten, Bevat 24 karaats goudstof wat de huid revitaliseert en verstevigt.

Reaffirming Mask 2020
Straffend / Ontgiftend / BevochtigendHét masker voor de verslapte, onzuivere en vette(re) huid. Het masker is gemaakt van actieve houtskool. Houtskool heeft absorberende kwaliteiten en het vermogen vrijkomende onzuiverheden en afvalstoffen te absorberen. Algenextracten zorgen voor extra mineralen.Tevens een ideaal masker voor het verstevigen van de borsten of draineren bij gezwollen ogen.

Green Mask 2025
Zuurstof / Verstevigend / Revitaliserend Bevat o.a. chlorofyl wat een actieve zuurstofverrijking geeft, verzachtend werkt en wondjes sneller doet genezen.Vandaar ook zeer goed in te zetten na een acne behandeling en een rode huid.

Vitamin Vegetable Mask 2030
Ideaal masker voor de oudere, door zon beschadigde en/of verwaarloosde huid. Het bevat natuurlijk gestabiliseerd vitamine C, afkomstig van sinaasappels en dille.Het bijzondere is de toevoeging van vitamine C met blekende en antioxidant eigenschappen.Verbetert de synthese van collageen, elasticiteit en de vochtigheidsgraad.

Sensitive Mask 2040
Ontspannend, verzachtend en voedend door Viooltjes en Haver (Avena Sativa) extracten.Vitaminen A, B en E zorgen voor remineralisering en een ontspannende sensatie.Hét masker voor de allergische, emotionele/ nerveuze couperose huid.

Green Tea Mask 2050
Perfect voor de rijper wordende, zonbeschadigde en/of een vermoeide huid.Op basis van zeewier en groene thee bladen welke een 100 maal sterkere antioxiderende werking hebben dan Vit C. door toevoeging van het ingrediënt Bètacaroteen biedt het de huid zonbescherming.

NovaNew Mask 2045
Dit masker richt zich op de droge en vochtarme huid. Het herstelt de vochtbalans door een hoge capaciteit aan hydraterende bestanddelen.Door een verfrissende werking te gebruiken bij reactie na massage, vapozone of uitreinigen.

Rgnerin Mask 2055
Dit masker is samengesteld uit carbolhydraten die, gecombineerd met lijnzaad en aloë bladeren een activerende werking hebben op de huidcellen. Het masker heeft een egaliserende, verzachtende en regenererende werking. Lijnzaad bevat oliën, mucilage en enzymen die de huid verzachten, verstevigen en kalmeren. Aloë is rijk aan allantoïne, dit stimuleert de cel aanmaak en heeft een anti irriterende veerkrachtige en verzachtende werking.Dit masker is in het bijzonder geschikt na een peeling, microdermabrasie of exfoliërende behandeling.

Re6tense Mask 2060
Dit masker werkt als een antioxidant op de huid en heeft verstevigende en verzachtende eigenschappen. Kiwi is één van de vruchten met de hoogste vitamine C concentraten (2 keer zo hoog als bij sinaasappels). Deze spelen een essentiële rol in de synthese van collageen en geven het masker een verstevigend effect. Het is ook een uitstekende bron van bètacaroteen, een zeer sterke antioxidant. Papaver is rijk aan een voedende olie welke verzachtende eigenschappen heeft. Dit masker is geschikt voor elk huidtype, in het bijzonder voor de verslapte huid, dankzij zijn verstevigende, kalmerende en aromatische eigenschappen.

C40 Bi-Phase Soya Mask
Twee unieke maskers, één speciaal voor de gevoelige kwetsbare huid rond de ogen en één voor de rijper wordende huid. Het oogmasker zorgt voor minder vochtophoping, is vaatbeschermend, verzachtend en heeft antioxidant eigenschappen. Het witte masker is verrijkt met Soja zaden (Glycine Soya). Soja bevat eiwitten zoals glycine, fosfolipiden, enzymen en vitaminen die de elasticiteit doen toenemen en regeneratieve eigenschappen hebben.

Goji bessen
(Lycium Barbarum) is een exotisch fruit afkomstig uit China en Tibet en spelen een belangrijke rol in de traditionele Chinese geneeskunde. Het verhoogt de energie, verbeterd de bloedsomloop en hersteld het welzijn en optimisme.Heeft een sterke anti sterke antioxiderende werking, voorkomt tekens van veroudering, rijke aan voedingsstoffen, ontgift, activeerd en bevordert de celactiviteit en verbeterd de immuniteit van de huid. De Goji bessen bevatten 500 keer meer vit. C in vergelijking met sinaasappelen!

NIEUW Gold mask 2080
Het nieuwe Gold masker van Casmara is een geweldige uitbreiding van het masker assortiment. Dit masker bevat 24 karaats goudstof, dat de huid revitaliseert. Tegelijkertijd verbeterd het de stevigheid van de huid en zit het vol met antioxidant eigenschappen. Dit masker is gebaseerd op zeealgen extracten met hydraterende en remineraliserende eigenschappen.De koolhydraten van deze algen hebben het vermogen te stollen en vormen zo een film op de huid die een bepaalde druk uitoefent. Hierdoor verbeterd de opname van alle ervoor aangebrachte werkstoffen uit het masker zelf. Dit masker kan voor alle huidtypen maar heeft sterke anti-aging eigenschappen dus in het bijzonder inzetbaar voor tekenen van huidveroudering