Lichaam

Biopeeling Lichaam

Lees meer...

De biopeeling van Neoderma (Chinese kruidenpeeling) is een behandeling voor het lichaam en werkt idaal tegen acne, pigmentvlekken, huidveroudering, grove poriën, een onzuivere en vette huid en een slechte conditie of doorbloeding van de huid.

De biopeeling bestaat uit een een combinatie van natuurlijke ingrediënten van planten, algen en essentiële oliën. De celdeling van de huid wordt gestimuleerd en daardoor heb je binnen tien dagen een nieuwe opperhuid. Ook wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd en wordt het immuunsysteem sterker.

Halve rug of billen: €95,-

Hele rug: €125,-

Decolleté (hals en nek): €85,-

Hals: €20,-

Navel: €75,-

Decolleté + borsten: €110,-

Bovenarm (per arm): €85,-

Onder- of bovenbeen (per been): €85,-

Knieën: €60,-

Bikinilijn: €85,-

Bij al onze behandelingen worden onzuiverheden verwijderd.

 

Belangrijk!

Wij zijn niet aansprakelijk voor bovenstaande behandelingen als je de adviezen van de specialiste niet opvolgt.

Bovenstaande behandelingen zijn mogelijk in de vorm van een kuur, welke bestaat uit drie tot zes behandelingen tussen de vier en zeven dagen.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Microneedling

Lees meer...

Microneedling wordt ingezet om verschillende huidprobelemen te behandelen, waaronder (acné) littekens, fijne lijntjes, stiae, rimpels, grove poriën en ongelijkmatige huidstructuur. Microneedling maakt micro-verwondingen aan de opperhuid, wat zorgt voor aanmaak van nieuw collageen en een snellere huidvernieuwing. Na microneedling ziet je huid er frisser en jonger uit.

De behandeling duurt circa 120 minuten. Je dient van tevoren Emla crème aan te schaffen via de huisarts. Dit is een verdovende crème en brengen wij bij je aan. Na het reinigen van het gezicht moet deze crème intrekken zodat je huid verdoofd wordt.

We raden je aan om een aantal weken van tevoren een Biopeeling of Glycolzuur behandeling te nemen. Microneedling moet op een schone huid uitgevoerd worden.

Microneedling mag niet uitgevoerd worden tijdens de zwangerschap of wanneer je borstvoeding geeft.

Wil je meer lezen over de Dermaroller en de Dermastamp? Klik dan hier.

Decolleté €355,-
Grote gebieden, zoals armen,
benen en stria per uur *
€350,-

Vergoeding

Veel van onze behandelingen komen in aanmerking voor een vergoeding.

Houdt wel rekening met het eigen risico. Acné en littekens worden eventueel vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Zorgverzekeraars hanteren hierbij verschillende tarieven. Raadpleeg hiervoor je verzekeringspolis of neem contact op met je zorgverzekeraar.

Beauty by Gamilia heeft zorgovereenkomsten met vrijwel alle zorgverzekeraars. De financiële afwikkeling dient door jou zelf ingediend te worden bij uw verzekering.

Beauty by Gamilia is aangesloten bij Anbos.

Jan Marini behandelingen - Beauty by Gamilia

Belangrijk!

Wij zijn niet aansprakelijk voor bovenstaande behandelingen als je de adviezen van de specialiste niet opvolgt.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!