Face treatments

Jan marini

Basic Treatment

De Basic Treatment van Jan Marini exfolieert en zorgt voor huidvernieuwing zonder irritatie of beschadiging van de huid. Deze behandeling is ideaal voor de gevoelige, droge en/of schilferige huid en zorgt voor een sterke hydratatie. Hierdoor wordt de huid zachter en krijg je een gezonde glans. Zelfs bij de eerste behandeling zijn deze effecten al zichtbaar.

De behandeling bestaat uit reinigen met scrub, uitreinigen, een crème masker, nabehandelen en remineraliseren.

Prijs: €70,- voor 60 minuten

Professional Peel 40%

Je huid wordt tijdens deze gezichtsbehandeling behandeld met 40% Glycolzuur. Deze behandeling is ideaal voor verschillende huidcondities, waaronder verouderde huid, acne, rosacea en hyperpigmentatie. De peeling zorgt voor o.a. het verwijderen van dode huidcellen, het vervagen van oppervlakkige rimpels, het verfijnen van grove poriën en het verminderen van pigmentatie.

De behandeling bestaat uit twee keer reinigen, de 40% peeling, uitreinigen, masker, dagverzorging en remineraliseren.

Deze behandeling mag niet uitgevoerd worden tijdens de zwangerschap of wanneer je borstvoeding geeft.

Prijs: €85,- voor 60 minuten

Professional Peel 70%

Je huid wordt tijdens deze gezichtsbehandeling behandeld met 70% Glycolzuur. Deze behandeling is ideaal voor verschillende huidcondities, waaronder verouderde huid, acne, rosacea en hyperpigmentatie. De peeling zorgt voor o.a. het verwijderen van dode huidcellen, het vervagen van oppervlakkige rimpels, het verfijnen van grove poriën en het verminderen van pigmentatie.

De behandeling bestaat uit twee keer reinigen, de 70% peeling, uitreinigen, masker, dagverzorging en remineraliseren.

Deze behandeling mag niet uitgevoerd worden tijdens de zwangerschap of wanneer je borstvoeding geeft.

Prijs: €85,- voor 60 minuten

Jan Marini behandelingen - Beauty by Gamilia

Belangrijk!

Wij adviseren om twee weken voor de bovenstaande behandelingen de verzorgingsproducten van Jan Marini te gebruiken, om zo de mooiste resultaten te boeken. Daarnaast zijn wij niet aansprakelijk voor bovenstaande behandelingen als je de adviezen van de specialiste niet opvolgt.

Bovenstaande behandelingen zijn mogelijk in de vorm van een kuur, welke bestaat uit drie tot zes behandelingen tussen de zeven en tien dagen.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!