Gezicht

Biopeelings

Biopeeling

Lees meer...

Deze behandeling bestaat uit de reguliere biopeeling. Tijdens deze behandeling wordt er gestoomd en worden onzuiverheden verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een verkoelend masker.

Prijs: €88,- voor 60 minuten

Biopeeling Light

Lees meer...

Deze behandeling bestaat uit de light versie van de biopeeling, voor de gevoelige huid. Tijdens deze behandeling wordt er gestoomd en worden onzuiverheden verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een verkoelend masker.

Prijs: €88,- voor 60 minuten

Biopeeling en Zuurstofmasker

Lees meer...

Deze behandeling bestaat uit een Biopeeling, gevolgd door een alginate masker van Casmara. Dit masker geeft wat extra verkoeling na de biopeeling. Tijdens deze behandeling wordt er gestoomd en worden onzuiverheden verwijderd.

Prijs: €120,- voor 60 minuten

Belangrijk!

Wij raden je aan om de verzorgingsproducten aan te schaffen die wij adviseren, waaronder Neoderma Blue Blood Gel en Neoderma Hydro Mask. Met deze producten herstelt je huid sneller en voorkom je irritaties. Daarnaast is het van groot belang om zonnebrandcrème te gebruiken, om pigmentatie te voorkomen. Wij zijn niet aansprakelijk voor bovenstaande behandelingen als je de adviezen van de specialiste niet opvolgt.

Bovenstaande behandelingen zijn mogelijk in de vorm van een kuur, welke bestaat uit drie tot zes behandelingen tussen de vier en zeven dagen.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Expert dermapeels

PSP Peeling

Lees meer...

Deze peeling is ideaal voor de rijpere huid met zichtbare tekenen van veroudering, inclusief donkere vlekken, diepe rimpels, gebrek aan stevigheid en een doffe teint. De peeling zorgt voor:

 • intense huidvernieuwing
 • diepe hydratatie en stevigheid
 • een verjongde teint
 • een glanzende en gerevitaliseerde huid
 • een soepelere huid
 • bescherming tegen vroegtijdige veroudering

We raden aan om een kuur t nemen van vijf behandelingen om de twee weken of om de week.

Prijs:  €100,- voor 60 minuten. Met zuurstofmasker €120,-

SAS Peeling

Lees meer...

Deze peeling is ideaal voor een onzuivere huid en is bedoeld om oneffenheden te verwijderen, de huid te zuiveren, verwijde en verstopte poriën te verfijnen en de talgafscheiding terug in balans te brengen. De peeling zorgt voor:

 • een vernieuwde huid
 • een diep gehydrateerde en stevigere huid
 • een gematteerde en glansvrije teint
 • een gehydrateerde en vollere huid
 • verfijnde en onzichtbare poriën

We raden aan om een kuur t nemen van vijf behandelingen om de twee weken of om de week.

Prijs:  €100,- voor 60 minuten. Met zuurstofmasker €120,-

Casmara face treatments

Goji

Lees meer...

Een verjongende behandeling met een masker van Goji bessen, ideaal om tekenen van huidveroudering te voorkomen. Goji bessen herstellen, bevorderen celactiviteit en verbeteren de immuniteit van de huid. Deze behandeling is geschikt voor alle huiddtypen. Bij deze behandeling worden onzuiverheden verwijderd.

Prijs: €88,- voor 60 minuten

Ocean Miracle

Lees meer...

Een eco-natuurlijke anti-aging behandeling voor het verstevigen van de huid. Het masker zet verouderde cellen om in nieuwe cellen. Hierdoor wordt de huid steviger en vervagen lijntjes en rimpels. Deze behandeling is geschikt voor alle huiddtypen. Bij deze behandeling worden onzuiverheden verwijderd.

Prijs: €88,- voor 60 minuten

Skin Sensations

Lees meer...

Een behandeling waarbij de huid wordt voorzien van vocht, minderalen en vitaminen. De vitaliteit van de huid wordt verbeterd en de huid ziet er direct gezonder en glanzender uit. Deze behandeling is geschikt voor alle huiddtypen, vooral voor de rijpere en gevoelige huid.Bij deze behandeling worden onzuiverheden verwijderd.

Prijs: €88,- voor 60 minuten

Age Defense

Lees meer...

Een professionele en natuurlijke behandeling, waarbij een geavanceerd anti-aging systeem wordt gebruikt. De formule van het masker bevat natuurlijke actieve ingredienten en zorgt ervoor dat de huid sterker en strakker wordt. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen. Bij deze behandeling worden onzuiverheden verwijderd.

Prijs: €106,92,- voor 60 minuten

Nacar

Lees meer...

Een superieure behandeling voor het bestrijden van een vette huid en het vormen van comedonen. Ook werkt deze behandeling verlichtend voor pigmentatie en stimuleert het de synthese van collageen. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen. Bij deze behandeling worden onzuiverheden verwijderd.

Prijs: €119,12- voor 60 minuten

Purifying

Lees meer...

Een revolutionaire behandeling die ervoor zorgt dat de huidt wordt gezuiverd op alle niveau’s, zonder dat het nodig is om aanvullende producten te gebruiken. Het zuiveren zorgt ervoor dat de huid opnieuw kan ademen. Deze behandeling is geschikt voor alle huiddtypen. Bij deze behandeling worden onzuiverheden verwijderd.

Prijs: €88,- voor 60 minuten

Infinity Rejuvenation

Lees meer...

Een professionele en verjongende behandeling voor de ouder wordende huid. De behandeling zorgt ervoor dat het verslappen van de huid wordt tegengegaan, net als het voorkomen van diepe rimpels en expressielijnen. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen. Bij deze behandeling worden onzuiverheden verwijderd.

Prijs  €116,17 voor 60 minuten 

Microneedling

Lees meer...

Microneedling wordt ingezet om verschillende huidprobelemen te behandelen, waaronder (acné) littekens, fijne lijntjes, stiae, rimpels, grove poriën en ongelijkmatige huidstructuur. Microneedling maakt micro-verwondingen aan de opperhuid, wat zorgt voor aanmaak van nieuw collageen en een snellere huidvernieuwing. Na microneedling ziet je huid er frisser en jonger uit.

De behandeling duurt circa 120 minuten. Je dient van tevoren Emla crème aan te schaffen via de huisarts. Dit is een verdovende crème en brengen wij bij je aan. Na het reinigen van het gezicht moet deze crème intrekken zodat je huid verdoofd wordt.

We raden je aan om een aantal weken van tevoren een Biopeeling of Glycolzuur behandeling te nemen. Microneedling moet op een schone huid uitgevoerd worden.

Microneedling mag niet uitgevoerd worden tijdens de zwangerschap of wanneer je borstvoeding geeft.

Wil je meer lezen over  Dermaroller en de Dermastamp? Klik dan hier.

Hele gelaat tot aan de kaakrand (incl. coolmask): €260,-  

Jan Marini

Basic Treatment

Lees meer...

De Basic Treatment van Jan Marini exfolieert en zorgt voor huidvernieuwing zonder irritatie of beschadiging van de huid. Deze behandeling is ideaal voor de gevoelige, droge en/of schilferige huid en zorgt voor een sterke hydratatie. Hierdoor wordt de huid zachter en krijg je een gezonde glans. Zelfs bij de eerste behandeling zijn deze effecten al zichtbaar.

De behandeling bestaat uit reinigen met scrub, uitreinigen, een crème masker, nabehandelen en remineraliseren.

Prijs: €70,- voor 60 minuten

Professional Peel 40%

Lees meer...

Je huid wordt tijdens deze gezichtsbehandeling behandeld met 40% Glycolzuur. Deze behandeling is ideaal voor verschillende huidcondities, waaronder verouderde huid, acne, rosacea en hyperpigmentatie. De peeling zorgt voor o.a. het verwijderen van dode huidcellen, het vervagen van oppervlakkige rimpels, het verfijnen van grove poriën en het verminderen van pigmentatie.

De behandeling bestaat uit twee keer reinigen, de 40% peeling, uitreinigen, masker, dagverzorging en remineraliseren.

Deze behandeling mag niet uitgevoerd worden tijdens de zwangerschap of wanneer je borstvoeding geeft.

Prijs: €88,- voor 60 minuten

Professional Peel 70%

Lees meer...

Je huid wordt tijdens deze gezichtsbehandeling behandeld met 70% Glycolzuur. Deze behandeling is ideaal voor verschillende huidcondities, waaronder verouderde huid, acne, rosacea en hyperpigmentatie. De peeling zorgt voor o.a. het verwijderen van dode huidcellen, het vervagen van oppervlakkige rimpels, het verfijnen van grove poriën en het verminderen van pigmentatie.

De behandeling bestaat uit twee keer reinigen, de 70% peeling, uitreinigen, masker, dagverzorging en remineraliseren.

Deze behandeling mag niet uitgevoerd worden tijdens de zwangerschap of wanneer je borstvoeding geeft.

Prijs: €88,- voor 60 minuten

Belangrijk!

Wij adviseren om twee weken voor de bovenstaande behandelingen de verzorgingsproducten van Jan Marini te gebruiken, om zo de mooiste resultaten te boeken. Daarnaast zijn wij niet aansprakelijk voor bovenstaande behandelingen als je de adviezen van de specialiste niet opvolgt.

Bovenstaande behandelingen zijn mogelijk in de vorm van een kuur, welke bestaat uit drie tot zes behandelingen tussen de zeven en tien dagen.

De peelings van Jan Marini mogen niet uitgevoerd worden tijdens de zwangerschap of wanneer je borstvoeding geeft.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Vergoeding

Veel van onze behandelingen komen in aanmerking voor een vergoeding.

Houdt wel rekening met het eigen risico. Acné en littekens worden eventueel vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Zorgverzekeraars hanteren hierbij verschillende tarieven. Raadpleeg hiervoor je verzekeringspolis of neem contact op met je zorgverzekeraar.

Beauty by Gamilia heeft zorgovereenkomsten met vrijwel alle zorgverzekeraars. De financiële afwikkeling dient door jou zelf ingediend te worden bij uw verzekering.

Beauty by Gamilia is aangesloten bij Anbos.

expert dermapeels beauty by gamilia

Belangrijk!

Wij zijn niet aansprakelijk voor bovenstaande behandelingen als je de adviezen van de specialiste niet opvolgt.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!