Dermaroller en Dermastamp

Dermaroller

Dermaroller®️Therapie is een revolutionaire behandeling op basis van micro-chirurgische needling. Micro Needling Therapy is een medisch gegeven, ontstaan uit diverse medische en wetenschappelijke studies, en kan enkel veilig worden uitgevoerd met gecertificeerd medisch materiaal. De Medisch Dermaroller®️ bevat 192 microscopische kleine naaldjes.

Let op: wij werken uitsluitend met de originele DermaRoller behandelingen welke uitgevoerd worden met een microneedling instrument welke een ISO 13485 certificaat voor medische doeleinden heeft. Dermaroller garandeert hiermee de kwaliteit van de behandeling met spectaculaire resultaten.

De werking van de Dermaroller
De Dermaroller wordt over de huid gerold. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid. Een enorme activiteit aan celdeling en aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels is het gevolg. Bijkomend voordeel is dat de huid maar liefst 200x beter in staat is om actieve ingrediënten en werkstoffen op te nemen. De textuur van de huid verandert al na enige dagen en zal na 6-8 weken op zijn top zijn. Ook dan pas kan een eventuele vervolgbehandeling plaatsvinden. Het advies is 2-3 behandelingen voor het optimale resultaat. Bij diepere littekens kan dit mogelijk 5 behandelingen zijn.
Voor de huid welke na acne litteken(tje)s vertoond, is de DermaRoller dé methode om deze te behandelen.

Voor wie is de Dermaroller behandeling geschikt?
De dermaroller behandeling is geschikt als een natuurlijk alternatief voor botox en injectables of een operatieve facelift of als aanvulling op deze cosmetische ingrepen.

Cosmetische ingrepen verbeteren de huidtextuur zelf niet. Een dermaroller behandeling maakt het dan ook mogelijk om cosmetische ingrepen uit te stellen of de frequentie van cosmetische ingrepen te laten afnemen. Daarbij kan men met de Home Care Dermaroller behaalde resultaten na een Dermaroller behandeling thuis verder optimaliseren.

Dermastamp

eDermastamp® is de nieuwste innovatie op het gebied van microneedling en hebben een ISO- en CE certificering voor medisch goedgekeurd materiaal volgens ISO 13485.
De elektrische motor van het apparaat is sterk en garandeert een continuïteit van 50 tot 150 prikken per seconde. Het apparaat heeft zes fijne roestvrijstale micronaalden waarmee zeer precies gewerkt kan worden. De micronaalden zijn gerangschikt in een optimale volgorde voor een perfecte invasieve penetratie.

eDermastamp® is een medische toepassing waarbij het mogelijk is om transdermaal toe te dienen. Het apparaat is zeer handzaam en compact, wat zorgt voor een effectieve en efficiënte behandeling. Het apparaat is instelbaar van 0,5 tot 1,5 millimeter.

Het doel van de Dermastamp
Medische microneedling/transdermale toediening

De toepassingen van de Dermastamp
Rimpels, brandwonden, acnelittekens, striae, mesotherapie, neo-collagenesis, hydratatie van de huid en cel timulatie.

Bij de eDermastamp® behandelingen speelt het lichaamseigen regeneratieproces een grote rol. Het apparaat zorgt voor celproliferatie, wat resulteert in nieuwe collageenvorming. De epidermis wordt dikker en verbetert in structuur en transparantie. Herhaling van eDermastamp® sessies zorgen voor een betere  huidtextuur.

De gepatenteerde eDermastamp® naaldtipbeschermer werkt daarnaast als reservoir voor de infiltratie van de werkstoffen, zoals Dermaroller® CIT-oplossing.