Face treatments

Casmara

Goji

Een verjongende behandeling met een masker van Goji bessen, ideaal om tekenen van huidveroudering te voorkomen. Goji bessen herstellen, bevorderen celactiviteit en verbeteren de immuniteit van de huid. Deze behandeling is geschikt voor alle huiddtypen. Bij deze behandeling worden onzuiverheden verwijderd.

Prijs: €85,- voor 60 minuten

Ocean Miracle

Een eco-natuurlijke anti-aging behandeling voor het verstevigen van de huid. Het masker zet verouderde cellen om in nieuwe cellen. Hierdoor wordt de huid steviger en vervagen lijntjes en rimpels. Deze behandeling is geschikt voor alle huiddtypen. Bij deze behandeling worden onzuiverheden verwijderd.

Prijs: €85,- voor 60 minuten

Skin Sensations

Een behandeling waarbij de huid wordt voorzien van vocht, minderalen en vitaminen. De vitaliteit van de huid wordt verbeterd en de huid ziet er direct gezonder en glanzender uit. Deze behandeling is geschikt voor alle huiddtypen, vooral voor de rijpere en gevoelige huid.Bij deze behandeling worden onzuiverheden verwijderd.

Prijs: €85,- voor 60 minuten

Age Defense

Een professionele en natuurlijke behandeling, waarbij een geavanceerd anti-aging systeem wordt gebruikt. De formule van het masker bevat natuurlijke actieve ingredienten en zorgt ervoor dat de huid sterker en strakker wordt. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen. Bij deze behandeling worden onzuiverheden verwijderd.

Prijs: €85,- voor 60 minuten

Nacar

Een superieure behandeling voor het bestrijden van een vette huid en het vormen van comedonen. Ook werkt deze behandeling verlichtend voor pigmentatie en stimuleert het de synthese van collageen. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen. Bij deze behandeling worden onzuiverheden verwijderd.

Prijs: €85,- voor 60 minuten

Purifying

Een revolutionaire behandeling die ervoor zorgt dat de huidt wordt gezuiverd op alle niveau’s, zonder dat het nodig is om aanvullende producten te gebruiken. Het zuiveren zorgt ervoor dat de huid opnieuw kan ademen. Deze behandeling is geschikt voor alle huiddtypen. Bij deze behandeling worden onzuiverheden verwijderd.

Prijs: €85,- voor 60 minuten

Infinity Rejuvenation

Een professionele en verjongende behandeling voor de ouder wordende huid. De behandeling zorgt ervoor dat het verslappen van de huid wordt tegengegaan, net als het voorkomen van diepe rimpels en expressielijnen. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen. Bij deze behandeling worden onzuiverheden verwijderd.

Prijs: €85,- voor 60 minuten

Casmara behandelingen - Beauty by Gamilia

Belangrijk!

Wij zijn niet aansprakelijk voor bovenstaande behandelingen als je de adviezen van de specialiste niet opvolgt.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!