Face treatments

Biopeeling

Biopeeling

Deze behandeling bestaat uit de reguliere biopeeling. Tijdens deze behandeling wordt er gestoomd en worden onzuiverheden verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een verkoelend masker.

Prijs: €85,- voor 60 minuten

Biopeeling Light

Deze behandeling bestaat uit de light versie van de biopeeling, voor de gevoelige huid. Tijdens deze behandeling wordt er gestoomd en worden onzuiverheden verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een verkoelend masker.

Prijs: €85,- voor 60 minuten

Biopeeling & Zuurstofmasker

Deze behandeling bestaat uit een Biopeeling, gevolgd door een alginate masker van Casmara. Dit masker geeft wat extra verkoeling na de biopeeling. Tijdens deze behandeling wordt er gestoomd en worden onzuiverheden verwijderd.

Prijs: €120,- voor 60 minuten

Wat is een biopeeling?

De biopeeling van Neoderma (Chinese kruidenpeeling) is een behandeling voor het gezicht en werkt ideaal tegen acne, pigmentvlekken, huidveroudering, grove poriën, een onzuivere en vette huid en een slechte conditie of doorbloeding van de huid.

De biopeeling bestaat uit een een combinatie van natuurlijke ingrediënten van planten, algen en essentiële oliën. De celdeling van de huid wordt gestimuleerd en daardoor heb je binnen tien dagen een nieuwe opperhuid. Ook wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd en wordt het immunsysteem sterker.

Biopeeling Behandelingen - Beauty by Gamilia

Belangrijk!

Wij raden je aan om de verzorgingsproducten aan te schaffen die wij adviseren, waaronder Neoderma Blue Blood Gel en Neoderma Hydro Mask. Met deze producten herstelt je huid sneller en voorkom je irritaties. Daarnaast is het van groot belang om zonnebrandcrème te gebruiken, om pigmentatie te voorkomen. Wij zijn niet aansprakelijk voor bovenstaande behandelingen als je de adviezen van de specialiste niet opvolgt.

Bovenstaande behandelingen zijn mogelijk in de vorm van een kuur, welke bestaat uit drie tot zes behandelingen tussen de vier en zeven dagen.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!